Oki printers

Oki laserprinters zijn gemaakt voor professioneel en intensief gebruik. De zwart-wit en kleuren laserprinters van Oki kennen een hoge printsnelheid én betrouwbaarheid.

Snel, goedkoop en stil printen met OKI

Laserprinters van Oki printen tot wel 50 pagina’s per minuut! Ze printen scherp, in hoge resolutie, ongeacht of u nu kleur of zwart-wit print. De inktbesparende oplossingen van Oki maken dat Oki printers weinig inkt verbruiken. Oki’s zijn compact en dus ruimtebesparend en bovenal stil tijdens het gebruik. Te mooi om waar te zijn? Nee, precies wat u mag verwachten van een professionele printer!

Daarom een Oki printer:

 

  • Geavanceerde technologie
  • Goedkoop in gebruik
  • Stil tijdens het printen
  • Altijd scherpe prints

 

Bruinsma levert niet alleen alle laserprinters van Oki. U kunt bij ons ook terecht voor alle benodigdheden en toebehoren zoals toners en printpapier. Verder leveren wij onderhoud en service aan uw Oki printer.

Officieel OKI dealer

Bruinsma levert niet alleen Oki printers, maar wij verzorgen ook het beheer en onderhoud van uw printer. Wij hebben directe toegang tot de technische afdeling van Oki voor aanvullende support. Dat garandeert optimaal gebruiksplezier van uw Oki printer!