Kyocera printers

De netwerklaserprinters van Kyocera vormen de ideale printoplossing in zakelijke omgevingen. Deze laserprinters leveren prachtige (kleuren)afdrukken in hoge resolutie en scherpe zwart-wit teksten en afbeeldingen.

Milieuvriendelijk en goedkoop printen

De Kyocera printers uit de ECOSYS lijn werken op basis van een “cartridge vrije” technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame drum en een tonervulling die garant staat voor duizenden geprinte pagina’s. Dit betekent winst voor het milieu en voor u een lage total cost of ownership!

Daarom een Kyocera printer:

  • Moderne technologie
  • Lage printkosten
  • Laag inktverbruik
  • Snel en scherp printen
  • Duurzaam 

Bruinsma levert niet alleen alle laserprinters van Kyocera, maar u kunt ook bij ons terecht voor alle randbenodigheden en toebehoren zoals toners en printpapier. Verder leveren wij onderhoud en service aan uw Kyocera printer.

Bruinsma: officieel Kyocera partner

Als partner van Kyocera zijn wij meer dan dealer van laserprinters alleen. Wij leveren niet alleen Kyocera printers, maar verzorgen ook het beheer en onderhoud van uw machine. Als partner van Kyocera hebben we directe toegang tot hun technische afdeling. Zodoende kunnen wij u optimale service verlenen aan uw Kyocera printer. Bruinsma, ook specialist in printers!