Oki kopieermachines

De kopieermachines van Oki zijn gericht op gebruiksgemak, snelheid en productiviteit. Wij leveren zowel alles-in-1 machines (zogenaamde “multifunctionals”) als eenvoudiger copiers. Maar welke Ricoh kopieermachine of printer u ook kiest, u kiest altijd voor een machine die eenvoudig te bedienen is en die superscherpe afdrukken maakt.

OKI_Slimme_Printoplossingen_450x159.jpgHulp bij de keuze van uw ideale kopieermachine

Het aanbod kopieermachines is legio. Ook Oki heeft een uitgebreid assortiment machines: van eenvoudige kopieermachines en printers voor kleinschalig gebruik tot alleskunners voor het hele bedrijf. Bruinsma helpt u kiezen. Wij weten welke Oki bij u past. Wij leveren niet alleen de machine, maar zorgen ook voor de installatie en het onderhoud. 

Van OKI kopieermachine tot toner

Al bijna twintig jaar bewijst Bruinsma dé totaalleverancier te zijn voor bedrijven en organisaties in de provincies Overijssel en Drenthe. Wij leveren niet alleen Oki kopieermachines, maar ook toners en printpapier, service en onderhoud. 

U kunt bij ons terecht voor:

 

  • Oki kopieermachines en printers
  • Oki document solutions
  • Onderhoud en beheer van uw Oki
  • Oki toners 
  • Printpapier
  • Service, onderhoud en reparatie

 

Gecertificeerd OKI Executive Partner

Als dealer van Oki kopieermachines in Overijssel en Drenthe leveren wij kopieermachines en multicopiers bij bedrijven en instellingen rondom Hardenberg, in Salland en in Twente. Naast de levering van machines verzorgen we ook support. 

Ons team van onderhoudsmonteurs staat voor u klaar en als regionale Oki partner zijn we altijd snel ter plekke in geval van calamiteiten. Dat is de meerwaarde van Bruinsma, de specialist in kantoor efficiency in de regio!

Kopieermachines Groningen
Kopieermachines Overijssel
Kopieermachines Friesland

Video's Oki kopieermachines

OKI MC800 - Video
Oki MC700 - Video
Oki MC573dn - Video