Online werkplek

Altijd en overal online werken? Alle PC’s in de cloud? Altijd toegankelijk en altijd up to date? Dat kan met de online werkplekken van Bruinsma! Nooit meer lokaal software installeren en geen gedoe meer met lokale werkstations. Uw medewerkers kunnen overal veilig en snel bij hun persoonlijke werkomgeving. Op kantoor, maar ook thuis en onderweg.

Online werken zoals u dat wilt

Online werkplekken bieden de werkomgeving die u gewend bent, maar dan met de voordelen van beheer op afstand en werken waar en wanneer u maar wilt. 

Voordelen van online werken:

  • Altijd en overal online toegang tot uw werkplek
  • Beheer en onderhoud op afstand
  • Online support

De online werkplekken zijn voorzien van bekende zakelijke pakketten zoals Microsoft Office 365, automatische back-up en natuurlijk van een goede beveiliging. Ook bedrijfsspecifieke softwarepakketten kunnen worden ontsloten via de online werkplek.

Online werken, online service

Het werkplekbeheer verloopt via onze geavanceerde Remote Support Tool. Wij nemen vanaf afstand de PC over en kunnen op deze manier service verlenen. Makkelijk, snel en efficiënt! 

Benieuwd wat online werkplekken voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op, wij vertellen u graag meer over deze, en onze andere ICT diensten!