Cloud diensten

Met cloud computing heeft u altijd en overal toegang tot uw bedrijfsgegevens. Thuis, op het werk of op reis: uw desktop is overal hetzelfde en u heeft overal dezelfde functionaliteiten en applicaties. En dat voor een vaste bedrag per maand per werkplek.

Maar, Bruinsma gaat verder! Wij bieden u niet alleen alle vrijheid van cloud computing, maar ook de zekerheid van goede service en ondersteuning. Onze experts staan tot uw beschikking en helpen u graag verder, waar u ook bent. Zo weet u zeker dat uw ICT doet wat het moet doen: uw werk makkelijker maken. 

Voordelen van werken in de cloud

  • Altijd en overal toegang tot uw bedrijfsgegevens
  • Geen eigen server meer nodig: een internetverbinding volstaat
  • Lagere kosten, meer vrijheid en flexibiliteit
  • Uw data optimaal beveiligd

Besparen in de cloud

Uw harde schijven en servers kunnen de deur uit, want een internetverbinding volstaat. Dat scheelt u in kosten aan beheer en onderhoud van uw hardwareinfrastructuur en in kosten aan softwarelicenties. Tekorten aan opslagruimte behoren tot de verleden tijd en mocht een PC vastlopen, dan is er geen reden paniek: uw gegevens staan veilig in de cloud!  

Cloud computing in beveiligde omgeving

Ons datacenter is stabiel, betrouwbaar en voldoet aan de allerhoogste veiligheidsnormen. Uw data staat dus veilig in de Bruinsma Cloud. Ons datacenter beschikt over alle benodigde certificering om u veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen bieden. 

Cloud oplossingen iets voor uw bedrijf?

Samen bekijken we graag of onze cloud oplossingen ook passen bij uw bedrijf en zo ja, welke oplossing de beste is. Neem voor meer informatie contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden met u!